Inghetata de cacao si ciocolata

de Ligia Bxl in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 6919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr a obtine 500 de gr de inghetata e nevoie:
  • 3 oua
  • 300 ml de lapte
  • 1-2 lingura de cacao
  • 1 lingura de faina
  • o lingurita de unt sau margarina
  • ciocolata cu lapte
  • ciocolata ptr ornat si bombonele
  • 150 gr de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cacao si ciocolata:

Se amesteca galbenusurile cu 100 de gr de zahar,laptele,faina,cacaoa si untul.Se pune pe foc mic si se fierbe pana se ingroasa amestecand continuu sa nu se prinda de cratita.Apoi se da sa se raceasca.

Intre timp se bat albusurile spuma cu restul de zahar pa ptr bezele apoi se amesteca cele doua compozitii si se adauga bucatele de ciocolata,apoi se toarna intr-o cutie sau forme si se da la congelator.Cand s-a inghetat se pune in cupe si se orneaza cu bucati de ciocolata si bombonele sau cu ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cacao si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Ligia Bxl 1

08.09.2011, 19:08

gaby si eu

veronicalog 1

07.07.2013, 14:56

am fact e foarte gustasa! multumesc ))

Ligia Bxl 1

08.07.2013, 00:46

veronica multumesc esti draguta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca dietetica